Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι νεανικοί Δαναοί στο φιλικό με την Αναγ. Καρδίτσας

Στα πλαίσια του τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει ο ΑΟ Τρίκαλα και στον δεύτερο αγώνα της πρώτης ημέρας , οι Δαναοί Τρικάλων (ομάδα Α1 ΕΣΚΑΘ) αντιμετώπισαν την Αναγέννηση Καρδίτσας (Β Εθνική) και κέρδισαν τις εντυπώσεις ειδικά στο πρώτο μέρος με τους νεαρούς αθλητές τους να δείχνουν εξαιρετικό μπασκετικό ταλέντο.

Παιδιά γεννημένα το 2007 όπως ο Παπαθεοδώρου που ξεκίνησε στην πεντάδα, το 2005 ο Μπαμπαλής, το 2004 ο Πολύζος και άλλοι πέντε αθλητές το 2006 οι Τίγκας, Μπουρούσης, Κατσαλής, Καραγιώργος, Οικονόμου, μαζί με τους πιο έμπειρους, συνέθεσαν ένα εξαιρετικό σύνολο στο πρώτο ειδικά ημίχρονο , απέναντι σε ομάδα Β Εθνικής. Νεανική ως επί το πλείστον ομάδα με εξαιρετικές επιλογές, τρεξίματα, καλό μπάσκετ και γρήγορες σκέψεις στο γήπεδο, η ομάδα των Δαναών κέρδισε τις εντυπώσεις και έδειξε ιδιαίτερα θετικά στοιχεία, μια όμορφη εικόνα με τα πολλά νέα παιδιά στο γήπεδο, αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα.

https://www.facebook.com/danaoibasketball/videos/373852041048126

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο δεκάλεπτο οι Δαναοί προηγήθηκαν 17-13 της Αναγέννησης με την ομάδα της Καρδίτσας να κλείνει το ημίχρονο με έναν πόντο μπροστά 32-31. Στην επανάληψη η Αναγέννηση πιο έμπειρη και βελτιωμένη στο παιχνίδι της, άνοιξε την ψαλίδα στο σκορ και επικράτησε με 72-49 , σε ένα ματς που έδωσε χρήσιμα συμπεράσματα στους δύο προπονητές.

Next Post

Τελευταία Νέα