Ακαδημία


13459712_497545577104808_1117301421_nΟ Αθλητικός Σύλλογος Δαναοί Τρίκαλα, λειτουργεί  Ακαδημίας καλαθοσφαίρισης δημιουργώντας τις απαραίτητες υποδομές για τη μελλοντική στελέχωση της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης, αλλά κυρίως με όραμα, διάθεση και τεχνογνωσία ούτως ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της δημιουργίας πρότυπων ομάδων που θα προάγουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, την μπασκετική παιδεία, το φίλαθλο πνεύμα, τον ευγενή συναγωνισμό, την ψυχαγωγία και με τα κατάλληλα προπονητικά προγράμματα ο Σύλλογος να καταστεί πρωτοπόρος ως  Ακαδημία μπάσκετ .

Σημαντικό ρόλο και βοήθεια για την ορθή λειτουργία των Ακαδημιών,  προσφέρει με την πολύχρονη εμπειρία του  ο κ. Δημήτρης Πολυγένης, ιδρυτής και εμπνευστής της παλαιάς ομάδας του Δαναού Τρικάλων, μέσα από την οποία ξεπήδησαν αθλητές με σπουδαία πορεία σε Ελληνικές και Ευρωπαϊκές ομάδες αλλά και συμμετοχή σε ομάδες του NBA.

Η Ακαδημία του Α Σ Δαναοί  λειτουργεί  με υπεύθυνους προπονητές, για τις ηλικίες από 7 έως 14 ετών, αλλά και με εφηβικό τμήμα.
Σημαντικό, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που πλήττει όλες τις ελληνικές οικογένειες το κόστος της μηνιαίας συνδρομής είναι χαμηλό.

Για μια οικογένεια που έχει :

  • 1 παιδί το κόστος είναι 20 € μηνιαίως
  • 2 παιδιά το κόστος είναι 15 € ανά παιδί δηλαδή  30€ για τα δύο αδέλφια μηνιαίως
  • 3 παιδιά το κόστος είναι 30€ μηνιαίως (το ένα παιδί δωρεάν)