Με την παιδική ομάδα οι Δαναοί κόντρα στον Ίωνα και τραπέζι στο Βόλο

Η ομάδα των Δαναών κατέβασε την παιδική ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα της προτελευταίας αγωνιστικής με τον Ίωνα Βόλου, με σκοπό τα παιδιά να έχουν αγωνιστικό ρυθμό και παραστάσεις από το ανδρικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, ενόψει του αυριανού 2ου προημιτελικού με τον ΓΣ Σοφάδων, αλλά και την πιθανή πλέον συμμετοχή τους στον Θεσσαλικό ημιτελικό.
Άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στον αγώνα και κοιτάνε πια τους αγώνες της τελικής φάσης στο παιδικό πρωτάθλημα.
Η διοίκηση των Δαναών, ευχαριστεί τους ανθρώπους του Ίωνα για την άψογη φιλοξενία η οποία προσέφερε στα παιδιά της ομάδας μας μετά το τέλος του παιχνιδιού, πίτσες και αναψυκτικά.
Την αποστολή στο Βόλο ακολούθησαν και αθλητές της ανδρικής ομάδας, καθώς η διοίκηση παρουσία του προέδρου Θέμη Τεντολούρη,  τους έκανε το τραπέζι σε κατάστημα στην παραλία του Βόλου, θέλοντας έτσι να τους επιβραβεύσει για την εξαιρετική τους φετινή παρουσία στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Δεκάλεπτα 23-11, 40-19, 60-32, 78-50

ΑΣ Δαναοί (Ευαγγελακόπουλος-Τσίμας) Οικονόμου 3, Μπουρούσης 2, Παπαγιάννης 3, Πελεκάνης 6, Tίγκας 6, Παπαθεοδώρου 9 (1),Τρέλλης 3 (1), Καραγιώργος 9, Κατσάλης 9 (3), Γιώτας, Τσιτσώνης, Κωτούλας.

Next Post

Τελευταία Νέα