Καταγγελία Δαναών και ένσταση για κακό ορισμό αγώνα στα πλαίσια προστασίας της Δημόσιας Υγείας

Ο ΑΣ Δαναοί Τρίκαλα καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση της ΕΣΚΑΘ να διεξαγάγει τον αγώνα της ομάδας μας στο Βόλο με την ομάδα του ΓΣ Βόλου για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Θεσσαλίας, παρά την ενημέρωση που της έγινε για 4 κρούσματα κορονωϊού σε αθλητές μας και τον προπονητή του συλλόγου, ενώ άλλα 2 είναι υπό διερεύνηση.
Δυστυχώς λόγω κωλύματος του συστήματος για την δήλωση των περιστατικών covid 19 δεν κατέστη δυνατό να επισημοποιηθεί το 4ο κρούσμα και ο σύλλογος ειδοποιήθηκε να πάει να παίξει τον αγώνα στο Βόλο με τον ΓΣ Βόλου. Η ομάδα πήγε στην Μαγνησία με 7 αθλητές εκ των οποίων οι 3 ήταν από την παιδική ομάδα, διακινδυνεύοντας την υγεία τόσο των ίδιων των αθλητών που μετέβησαν για το παιχνίδι όσο και των αντιπάλων παικτών.
Την ώρα που η διοργανώτρια αρχή κάνει συστάσεις για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου προς τα σωματεία, η ίδια αρνείται να αναβάλλει έναν αγώνα για λόγους Υγείας, δεν προστατεύει την Δημόσια Υγεία για την οποία όλοι κόπτονται και για τον λόγο επαναλαμβάνουμε ότι δεν κατέστη δυνατό να καταγραφεί επίσημα το 4ο κρούσμα για το οποίο δεν ευθύνονται οι Δαναοί αλλά το σύστημα της πλατφόρμας.
Να θυμίσουμε στους κυρίους της διοργανώτριας αρχής,ότι στο περσινό πρωτάθλημα ανέβαλλε τον αγώνα μας με τον ΓΣ Σοφάδων μόνο για ένα κρούσμα που είχε η αντίπαλη ομάδα. Εμείς δεχθήκαμε για να μην υπάρχουν προβλήματα μετάδοσης του κορωνοϊού .
Ο ΑΣ Δαναοί Τρίκαλα υπέβαλλε ένσταση για αντικανονικό ορισμό του συγκεκριμένου παιχνιδιού και θα  καταγγείλει το γεγονός και στα αρμόδια όργανα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Για το ΔΣ ο πρόεδρος Ευθύμιος Τεντολούρης

Next Post

Τελευταία Νέα