“Κλειδί” η άμυνα στο Δαναοί-Ίωνας Βόλου 61-53 (φωτό και video)

Επανήλθαν στις επιτυχίες οι Δαναοί , επικρατώντας του ανταγωνιστικού Ίωνα Βόλου με σκορ 61-53 στο κλειστό της Μπάρας, φτάνοντας τις 8 νίκες σε 12 αγώνες πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα των Δαναών Τρικάλων, επί ενός δυνατού και δύσκολου αντιπάλου όπως είναι ο Ίωνας.
Διεξήχθη ένα παιχνίδι το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος με δύο πολύ καλές ομάδες.
Είχε διακυμάνσεις ο αγώνας στο σκορ με τις ομάδες να έχουν το πάνω χέρι κατά διαστήματα.
Κρίθηκε υπέρ της ομάδας των Δαναών στην αμυντική προσήλωση που είχαν οι παίκτες και στα αμυντικά ριμπάουντ που πήραν και ήταν τελικά αυτά που έδωσαν και τους δύο πόντους . Καθοριστική η αγωνιστική παρουσία του νεαρού Πιτσαρή που είχε διψήφιο αριθμό πόντων, όπως και των Δροσόπουλου, Ζαχόπουλου.
Ο προπονητής των Δαναών, Γιάννης Τσίμας, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στο τέλος του αγώνα στους αθλητές του, ενώ συνεχάρη και τον αντίπαλο προπονητή του Ίωνα για το καλό και αθλητικό παιχνίδι της ομάδας του.

Δεκάλεπτα 11-17,40-37,50-47,61-53

ΑΣ Δαναοί (Τσίμας-Βασιλειάδης) Σδράκας, Τίγκας, Δροσόπουλος 17, Πατιτάκης 5(1), Δουβλαντώνης 3(1),Πολύζος 2,Οικονόμου,Ντούρβας 3(1),Ζαχόπουλος 17,Πιτσαρής 14(2), Παπαϊωάννου, Παπαθεοδώρου.

Πριν το τζάμπολ του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του Άγι Κυνηγόπουλου και του Παναγιώτη Τσολακίδη, δύο ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες και είχαν αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής τους στο μπάσκετ. Αμφότεροι πρόσφεραν σημαντικές υπηρεσίες στο άθλημα, κερδίζοντας την εκτίμηση όλων όσων τους γνώρισαν μέσα από αυτόν τον χώρο και συνεργάστηκαν μαζί τους.

Next Post

Τελευταία Νέα