Εντυπωσίασε με 6 εύστοχα τρίποντα ο 17χρονος Πολύζος στο Δαναοί-Αιολικός 73-61

Την 4η νίκη σε 7 αγώνες σημείωσε η ομάδα μπάσκετ των Δαναών Τρικάλων στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και μάλιστα κρίνεται ως σημαντική, καθώς επιτεύχθηκε επί ενός αντιπάλου με τους ίδιους στόχους, του Αιολικού Βόλου με τελικό σκορ 73-61.

Μεγάλος πρωταγωνιστικής του αγώνα ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις και τα χειροκροτήματα, ο 17χρονος Χρήστος Πολύζος , ο οποίος σκόραρε 18 πόντους όλους με τρίποντα , συνολικά 6 εύστοχα , κάνοντας σπουδαία εμφάνιση .

Σημαντικότατη η συμβολή στη νίκη και του Ζαχόπουλου με 21 πόντους ενώ διψήφιο αριθμό είχαν οι Δροσόπουλος και Δουβλαντώνης. Πήραν χρόνο συμμετοχής και  τέσσερα νέα παιδιά από το παιδικό εφηβικό τμήμα λόγω και απουσιών που είχαν οι Δαναοί.

Οι Δαναοί επικράτησαν δίκαια καθώς προηγήθηκαν σε όλη την διάρκεια μετά το 10΄  αν και είχαν και αρκετές λάθος επιλογές και επιθέσεις σε πολλά σημεία του αγώνα, με τον Αιολικό να ακολουθεί συνεχώς το σκορ αλλά και να πλησιάζει σε μικρή διαφορά με την πίεση που ασκούσε κάποιες φορές σε όλο το γήπεδο και δυσκολεύοντας επίσης τις επιθέσεις των γηπεδούχων με άμυνες ζώνης.

Δεκάλεπτα 14-17, 38-31, 58-48, 73-61

ΑΣ Δαναοί (Τσίμας) Σδράκας 6 (1), Δροσόπουλος 14, Πατιτάκης 3, Δουβλαντώνης 11(2), Πολύζος 18 ( 6), Ζαχόπουλος 21 ( 1), Μπουρούσης, Παπαθεοδώρου, Παπαϊωάννου, Σοφικίτης, Οικονόμου.

Αιολικός Βόλου (Καραγιώργος Δ.) Δεμίρης, Σαμαράς 18 (1), Μπαϊράμης 2, Γκινίδης, Μισαηλίδης 9, Παρισάκης 17 (1), Σαββίδης 2, Κολτσιδόπουλος 6 (1), Βαγιόπουλος 3, Θεωδορόπουλος , Δαρτιώτης 3 (1).

  • Οι Δαναοί ευχαριστούν τους φιλάθλους οι οποίοι βρέθηκαν στο κλειστό της Μπάρας και παρακολούθησαν την αναμέτρηση  .

 

Next Post

Τελευταία Νέα