Τσίμας-“Μεγάλη ικανοποίηση για τα νέα παιδιά”

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος μπάσκετ στην κατηγορία των παίδων, ο προπονητής των Δαναών, Γιάννης Τσίμας, δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας και όπως κάθε χρόνο έτσι και στο νέο πρωτάθλημα θα δοθεί χρόνος συμμετοχής στους νέους  στο ανδρικό πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά της ομάδας για την αγωνιστική και όχι μόνο παρουσία τους στους αγώνες του παιδικού πρωταθλήματος. Έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος και πραγματικά υπάρχει πολύ ταλέντο σε αυτά τα παιδιά. Ήταν πολύ ανταγωνιστικά σε όλα τα παιχνίδια αν και ένα χρόνο μικρότεροι ηλικιακά σε σχέση με τα παιδιά των άλλων συλλόγων. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η ομάδα θα συνεχίσει στο παιδικό και την επόμενη περίοδο. Η ομάδα των Δαναών είναι από τις ελάχιστες στα Τρίκαλα που δίνει χρόνο σε παιδιά παιδικού και εφηβικού να παίξουν με την πρώτη ομάδα στις ανδρικές διοργανώσεις κάθε χρόνο. Αυτός είναι οι στόχος και αυτό θα συνεχιστεί και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Παίκτες από την ομάδα παίδων θα προωθούνται και στην πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα. Είναι μια πολύ καλή “φουρνιά” αθλητών η οποία μπορεί να εξελίξει εξαιρετικούς παίκτες για το μέλλον.
Η προετοιμασία του παιδικού και εφηβικού για την ερχόμενη σεζόν  θα ξεκινήσει στις 23 Αυγούστου . Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και τα γήπεδα να ανοίξουν ξανά για να ευχαριστηθούμε όλοι μας και πάλι το μπάσκετ”

Next Post

Τελευταία Νέα