Οι Δαναοί τίμησαν Φούντα-Λεπενιώτη-Κωτούλα

Όμορφες εικόνες στο κλειστό της Μπάρας, στο ημίχρονο του αγώνα Δαναοί- Α Ο Τρίκαλα όπου μόνο ο αθλητισμός ξέρει να προσφέρει.
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης των δύο ομάδων, ο σύλλογος των Δαναών, τίμησε τους αθλητές του ΑΟΤ, Γιώργο Φούντα και Γιώργο Λεπενιώτη και τον προπονητή-αθλητή του συλλόγου Κώστα Κωτούλα, για την μακρόχρονη προσφορά τους στο Τρικαλινό μπάσκετ αλλά και στις πολλές ομάδες που αγωνίστηκαν και οι τρεις σε τοπικό και Εθνικό επίπεδο. Και όπως πολύ σωστά τόνισαν οι άνθρωποι των Δαναών, οι τρεις αυτοί αθλητές τιμήθηκαν όχι μόνο για την αγωνιστική τους προσφορά αλλά και για το ήθος που τους διακρίνει τόσα χρόνια στα γήπεδα και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους νεώτερους , καθώς αγωνίζονται ακόμη και προσφέρουν και ως αθλητές και ως προπονητές στις μικρές ηλικίες, ότι μπορούν στο άθλημα που αγαπούν.
Την απονομή στον Γιώργο Φούντα έκανε ο αντιπρόεδρος των Δαναών Θωμάς Γρηγορίου, στον Γιώργο Λεπενιώτη ο πρόεδρος των Δαναών Ευθύμης Τεντολούρης και στον Κώστα Κωτούλα ο αντιδήμαρχος παιδείας και αθλητισμού Άκης Αναστασίου. Οι φίλαθλοι , οι παίκτες και τα επιτελεία των ομάδων χειροκρότησαν θερμά τους τρεις αυτούς ανθρώπους του Τρικαλινού μπάσκετ σε μια ιδιαίτερη στιγμή για όλους όσοι βρέθηκαν στο κλειστό της Μπάρας το απόγευμα του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου 2019.

Next Post

Τελευταία Νέα