Δαναοί-Γόμφοι 50-64

Την ήττα γνώρισε η ομάδα των Δαναών εντός έδρας από τους Γόμφους, με σκορ 50-64, ήταν η δεύτερη σερί εντός αλλά παραμένουν στην πρώτη τετράδα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πλέον στην 2η θέση ενώ πήραν και την διαφορά από την ήττα του πρώτου γύρου όταν και είχαν ηττηθεί από τους Δαναούς.

Η νίκη των Γόμφων είναι δίκαιη καθώς οι Δαναοί σε δεύτερο κατά σειρά ντέρμπι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Από την αρχή οι Γόμφοι πήραν προβάδισμα και με όπλο την  δυνατή άμυνα υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους να σκοράρουν μόλις 8 πόντους στα πρώτα δέκα λεπτά. Οι Δαναοί προσπάθησαν να μαζέψουν την διαφορά το κατάφεραν έως ένα σημείο αλλά οι Γόμφοι ήταν πάντα σταθερά μπροστά και πήραν τη νίκη.  Μελανό σημείο του αγώνα, ο τραυματισμός του αρχηγού των Δαναών , Γιάννη Τσικρικά ο οποίος τραυματίστηκε σε σύγκρουση με αντίπαλο στο κεφάλι,  6΄ και 42΄΄ πριν το τέλος της τρίτης περιόδου και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο όπου  του τοποθετήθηκαν ράμματα και πήρε εξιτήριο.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε λίγο πριν ολοκληρωθεί οι αγώνας και ο προπονητής των Γόμφων Μάκης Αλεξίου ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία. Αφού έλαβε πρώτες βοήθειες και εξετάσεις πήρε και αυτός εξιτήριο και πήγαν όλα καλά. Πάνω απ΄όλα προέχει η υγεία για όλους.

Δεκάλεπτα : 8-22, 24-32, 34-42, 50-64

Α Σ Δαναοί Τρίκαλα (Παναγιώτου-Μήτσας) : Τσικρικάς 10 (2), Παπαθεοδώρου 7 (2), Μικαελιάν, Νικολούσιος 3(1), Σαραντίδης, Χατζής, Τζιάννης 8, Ψύρρας 1, Διαλεσιώτης, Τάλλαρος, Δήμος 10, Κωτούλας 11 (2)

Γ Σ Γόμφων ( Αλεξίου) : Καγιαμανιδης 14, Ζαχόπουλος(1) 12, Ροδόπουλος 5, Τσίγκας 1, Κουρμέτζας 2, Μάρκος, Οικονόμου, Ψύρρας 7(1), Στρακάτσαλος 10(2), Κουρέπης 13, Λιάσκος

 

Next Post

Τελευταία Νέα