Μια ιστορία σε μια παρέα-Συνάντηση ανθρώπων του ιστορικού Δαναού

Στο “Τσικάλι” συναντήθηκαν παλιοί αθλητές της ομάδας μπάσκετ του ιστορικού Δαναού Τρικάλων της δεκαετίας του ΄90 όταν αυτή η ομάδα στα Τρίκαλα έβγαζε μεγάλους παίκτες και το κλειστό της Μπάρας γέμιζε από κόσμο στους αγώνες της ομάδας.

Στην παρέα επίσης , ένας από τους προπονητές, ο Νίκος Αμπατζάς αλλά και ο Ελληνοαμερικανός πρώην παίκτης του Δαναού , Πιτ Πάγκας. Παίκτες που έπαιξαν στους Δαναούς, όπως οι Βαγγέλης Πουλιανίτης, Λάκης Πρεμέτης, Χάρης Φόρος, Ντόρης Πανάρας, Ηλίας Παπαδημητρίου, Χρήστος Τοζάρος, Γιάννης Παπανικολάου, Νίκος Ξάνθης. Επίσης πρώην παράγοντες του συλλόγου. Κλήθηκαν και αρκετοί άλλοι, αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφεραν να βρεθούν στην συνάντηση. Εξυπακούεται ότι αυτοί οι άνθρωποι, ήταν ένα μέρος μόνο,  της μεγάλης ιστορικής διαδρομής αυτού του συλλόγου.
Δεν έλειψαν και οι τωρινοί Δαναοί, η συνέχεια του Δαναού, με τον πρόεδρο Ευθύμη Τεντολούρη και τον Γραμματέα Γιάννη Καρακικέ οι οποίοι παρέδωσαν και μια εικόνα του Αγίου Νέστορα, του προστάτη των αθλητών , στον Πιτ Πάγκα.
Φυσικά, συνδετικός κρίκος του τότε Δαναού με τους σημερινούς Δαναούς, ο Τάκης Πολυγένης, βρέθηκε στην συνάντηση και είχε πολλά να θυμηθεί με όλους αυτούς τους ανθρώπους που πέρασαν από την ομάδα . Συμφωνήθηκε να γίνει μια μεγαλύτερη συνάντηση και να βρεθούν πολλοί περισσότεροι πρώην Δαναοί, αλλά και ένα παιχνίδι ανάμεσα στην παλιά ομάδα με την τωρινή για φιλανθρωπικό σκοπό .

Next Post

Τελευταία Νέα