Αγιασμός και επίσημο ξεκίνημα οι Δαναοί

Τον καθιερωμένο Αγιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019 πραγματοποίησαν οι Δαναοί Τρικάλων στο κλειστό της Μπάρας πριν την απογευματινή προπόνηση την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου .  Με την βοήθεια του Θεού, ξεκινά και επίσημα η νέα αγωνιστική χρονιά.
Τo μυστήριο του Αγιασμού τέλεσε ο Πατήρ Κωνσταντίνος Λάμπρος, ο οποίος ευχήθηκε πολλές χαρές και επιτυχίες ενόψει της καινούριας σεζόν. Ευχήθηκε υγεία , καλούς αθλητικούς αγώνες και καλές σχέσεις να έχουν οι παίκτες μεταξύ τους αλλά και με τους αντιπάλους τους.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας, Άκης Αναστασίου, ευχήθηκε στους Δαναούς μια καλή μπασκετική χρονιά και να εκπληρωθούν οι στόχοι του συλλόγου. Τόνισε ότι ο Δήμος στέκεται αρωγός σε όλα τα σωματεία και κάνει μεγάλες προσπάθειες για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών.

Επίσης παρέστη και ο πολιτευτής Κώστας Πατέρας ο οποίος είπε πως ήταν χαρά του να βρίσκεται στην εκδήλωση των Δαναών και ανάμεσα σε ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό και ευχήθηκε στους παίκτες υγεία και πολλά τρίποντα.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Ευθύμης Τεντολούρης, η ψυχή των Δαναών ο Τάκης Πολυγένης και τα μέλη του Δ.Σ. , αλλά και ο ιατρός φίλος των Δαναών Ηλίας Τσιαούσης. Ο πρόεδρος της ομάδας ευχήθηκε με την σειρά του καλή σεζόν με υγεία, πολλές επιτυχίες και όλοι να ευχαριστηθούν την νέα αγωνιστική χρονιά ενώ επισήμανε και την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου όπου εκπαιδεύονται και αναδεικνύονται κάθε χρόνο καλοί αθλητές.

Ακολούθησε σύντομη ομιλία του προπονητή της ανδρικής ομάδας Αλέξη Παναγιώτου και κατόπιν με τον συνεργάτη του Γιώργο Μήτσα έκαναν την προγραμματισμένη προπόνηση. Η αρχή των επίσημων αγώνων θα γίνει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Μπάρας με αντίπαλο την ομάδα της Φαλώρειας για τον πρώτο αγώνα στον 8ο όμιλο του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ.

Next Post

Τελευταία Νέα