Αγιασμός και προπόνηση στο κλειστό Μπάρας οι Δαναοί-Συγχαρητήρια στον Δήμο

Μετά τα πρώτα τρεξίματα στο πάρκο του Αη Γιώργη, οι παίκτες των Δαναών μπήκαν στο ανακαινισμένο κλειστό της Μπάρας και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο παρκέ.

Πριν την προπόνηση, τελέστηκε ο Αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου από τον Πάτερ Γεώργιο, παρουσία μελών της διοίκησης.

Γίνεται  γνωστό επίσης, ότι συνεργάτης του προπονητή Αλέξη Παναγιώτου και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στο ανδρικό τμήμα, θα είναι ο Γιώργος Μήτσας.

Η ομάδα των Δαναών θα ολοκληρώσει το ρόστερ της με την προσθήκη 2-3 παικτών ακόμη οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Ο τεχνικός της ομάδας κ. Παναγιώτου, τόνισε πως βασικός στόχος είναι η ανάδειξη των νέων παιδιών τα οποία στο νέο πρωτάθλημα θα πάρουν πολύ χρόνο συμμετοχής και με την στήριξη των πιο έμπειρων να αποκτήσουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και πολλές εμπειρίες. Δίνεται έμφαση πλέον στα νέα παιδιά σε ένα ρόστερ στην πλειοψηφία του με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.

Τέλος, ο πρόεδρος του συλλόγου Ευθύμιος Τεντολούρης και τα μέλη της διοίκησης, συγχαίρουν και Δημόσια τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και τους Δημοτικούς Συμβούλους οι οποίοι ασχολούνται με τα αθλητικά δρώμενα για την ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου της Μπάρας αλλά και γενικότερα για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν έμπρακτα στην βελτίωση των αθλητικών υποδομών της περιοχής μας.

Next Post

Τελευταία Νέα