Α.Σ.ΔΑΝΑΟΙ: “Παιδικά Πρωταθλήματα Παρωδία”

Σε απάντηση ανακοίνωσης του Αιόλου η οποία επιτίθεται και “φωτογραφίζει” το σωματείο των Δαναών έχουμε να δηλώσουμε τα παρακάτω:

“Διεξάγονται αυτές τις ημέρες τα πρωταθλήματα μπάσκετ παμπαίδων και μίνι χωρίς τον στοιχειώδη προγραμματισμό εκ μέρους των υπευθύνων τοπικών παραγόντων. Χωρίς κανένα πρόγραμμα ειδοποιηθήκαμε την προηγούμενη ημέρα για τρία συνεχόμενα παιχνίδια αμέσως μετά το Πάσχα τις επόμενες ημέρες και σε πρωινές ώρες εργασίας πράγμα αδύνατο και επικίνδυνο σε αυτές τις ηλικίες.  Φυσικά ήταν αδύνατο να γίνουν τα παιχνίδια και προσπαθήσαμε   για την αναβολή τους. Ο Πρόεδρος  ειδοποίησε τον Κ. Γκαρτζονίκα που χειρίζεται τα παιχνίδια και τα πρωταθλήματα υποδομής στα Τρίκαλα για την διεξαγωγή και  απάντησε  «και τι να κάνω τώρα, δεν μπορώ να κάνω τίποτε». Προφανώς δεν ειδοποίησε τα αγωνιζόμενα σωματεία.

Η παρωδία είναι ότι ενώ στα παιδικό πρωτάθλημα και στο εφηβικό έχουν βγει οι πρωταθλήτριες ομάδες εκκρεμούν ακόμα αρκετά παιχνίδια. Πως γίνεται  αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Προφανώς ο Πρόεδρος του «ΑΙΟΛΟΥ» ο οποίος είναι και στην επιτροπή διαιτησίας  (άλλη παγκόσμια πρωτοτυπία) ενδιαφέρεται για το σωματείο του μόνο. Άλλωστε αυτό φάνηκε στο κρίσιμο μεταξύ μας  πρώτο αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος που όρισε διαιτητές έναν πατέρα αθλητή του ΑΙΟΛΟΥ και έναν υπάλληλο του ΑΙΟΛΟΥ (assistant manager) και επίσης γραμματεία τον υιό του προπονητή του ΑΙΟΛΟΥ. Ο αγώνας  τελείωσε με την παρουσία της αστυνομίας και με  διαιτητικές αδικίες εις βάρος μας όπως φαίνεται και από το βίντεο του αγώνα στην ιστοσελίδα μας. Δεν ασχοληθήκαμε περισσότερο διότι επί της ουσίας  ούτε τα παιδάκια του ΑΙΟΛΟΥ έμαθαν καλύτερο μπάσκετ ούτε των ΔΑΝΑΩΝ και επιπλέον δεν πρέπει να μαθαίνουν από τέτοιες συμπεριφορές.

Αν θέλουν αναβάθμιση των πρωταθλημάτων υποδομής τους παρακαλούμε να ξεκινήσουν από τους ίδιους , να αφήσουν τις διπλές καρέκλες και να αφήσουν αυτούς που έχουν υπηρετήσει το μπάσκετ ανιδιοτελώς να προσφέρουν και όχι αυτούς που έχουν προσωπικά οφέλη.

Δεν αξίζει να ασχοληθούμε για τις προτροπές προς τους γονείς και την αξιοπιστία διότι όλοι γνωριζόμαστε στα Τρίκαλα και η ιστορία των ΔΑΝΑΩΝ θα συνεχίζεται με το ήθος και την αξιοπρέπεια που όλοι γνωρίζουν.»

 

Για το Δ.Σ. του Α.Σ. ΔΑΝΑΟΙ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ευθύμιος Τεντολούρης

Πολυγένης Τάκης

Next Post

Τελευταία Νέα