Κοπή πίτας-διαγωνισμοί και δώρα για την Ακαδημία των Δαναών

Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Μπάρας, η κοπή της πίτας για τα τμήματα της Ακαδημίας των Δαναών Τρικάλων.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ευθύμης Τεντολούρης ευχήθηκε στα παιδιά , τους γονείς και τους προπονητές μια χρονιά με υγεία , αγωνιστικές επιτυχίες και ο σύλλογος να συνεχίσει με μεγαλύτερο ζήλο την εκμάθηση και την χαρά του μπάσκετ για τους μικρούς αθλητές.
Έγιναν διαγωνισμοί και δόθηκαν πλούσια δώρα.
Στα δίποντα για τα τμήματα μίνι, παμπαίδων κέρδισε ο Χρήστος Κωστόπουλος που πήρε δώρο μια φανέλα της Εθνικής από το Mega Sport (Αργοναυτών & Ε.Ο. Τρικάλων – Καλαμπάκας)
Στα τρίποντα των τμημάτων μίνι και παμπαίδων πρώτευσε ο Σπύρος Μήτσιος που πήρε επίσης δώρο μια φανέλα της Εθνικής από το Mega Sport.
Στις βολές για τα τμήματα παίδων και εφήβων κέρδισε ο Άρης Πούλιος. Πήρε δώρο μια μπλούζα από το κατάστημα Καρακικές.
Στα τρίποντα των τμημάτων παίδων και εφήβων πρώτος ο Άρης Τσαρούχας. Πήρε δώρο δωρεάν μαθήματα Αγγλικής γλώσσας και Υπολογιστών για ένα τρίμηνο από το LINGUA.PLUS (Άννης Κομνηνής 17 Πλατεία Δεσποτικού)
Κέρδισαν επίσης σε διαγωνισμούς ο Αναστάσης Σίμος ένα μπλουζάκι από το κατάστημα Καρακικές και ο Βησσάρης Μπάρδας ένα μπλουζάκι από το ίδιο κατάστημα.

Το πρώτο φλουρί και το μεγάλο δώρο έτυχε στον Άρη Πούλιο. Κέρδισε ένα χρόνο δωρεάν μαθήματα Αγγλικών για την περίοδο 2017-2018 στο LINGUA.PLUS (Άννης Κομνηνής 17, Πλατεία Δεσποτικού).

Επίσης τα άλλα πέντε φλουριά έτυχαν στους Σωτήρη Μπατατέγα, Αποστόλη Κωτούλα, Βασίλη Στεργιόπουλο, Θωμά Σιούτα και Παύλο Μπάρδα. Κερδίζουν ένα τρίμηνο εκμάθησης Αγγλικών και Υπολογιστών στο LINGUA .PLUS

Μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά γλυκίσματα και χυμοί.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές για την εκδήλωση της κοπής της πίτας:

LINGUA.PLUS (Άννης Κομνηνής 17, Πλατεία Δεσποτικού)
MEGA SPORT Αθλητικά Είδη (Αργοναυτών & Ε.Ο. Τρικάλων – Καλαμπάκας)
Ζαχαροπλαστείο 1 και ΚΑΤΙ Γιάννης Μπουλογιώργος
Βιομηχανία μπισκότων ΒΙΟΛΑΝΤΑ (6ο χλμ Τρικάλων – Καρδίτσας)
ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ shoppingcenter (Ιουλιέτας Αδάμ)
Χυμός ΡΟΔΙ 3ΚΑΛΑ (ΚΕΔΑΠ Α.Ε.-Ταξιάρχες)

Next Post

Τελευταία Νέα