Με την ευλογία του Θεού οι Δαναοί

Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας, η ακολουθία του Αγιασμού για τον σύλλογο των Δαναών ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Ο Πατήρ Γεώργιος Μούτος διάβασε τις ευχές και ράντισε με το Σταυρό και τον βασιλικό το κλειστό, τους μικρούς και μεγάλους αθλητές, τους προπονητές , τους ανθρώπους της διοίκησης και τους γονείς των αθλητών .
Οι Δαναοί πήραν την ευλογία και με την βοήθεια του Θεού αισιοδοξούν για μια ευχάριστη μπασκετική χρονιά  με υγεία. Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Ευθύμιος Τεντολούρης ευχήθηκε σε όλους τα καλύτερα, τόνισε ότι οι Δαναοί αποτελούν ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία των Τρικάλων με πολλά χρόνια ιστορίας και έκανε ειδική μνεία στον Τάκη Πολυγένη. ” Είναι η ζωντανή ιστορία του Τρικαλινού μπάσκετ ο Τάκης Πολυγένης. Έχει αναδείξει δεκάδες αθλητές, πολλοί από τους οποίους αγωνίστηκαν σε πολύ υψηλό επίπεδο και στις Εθνικές ομάδες. Είναι μαζί μας και μας στηρίζει με τις γνώσεις του.” τόνισε ο κ. Τεντολούρης ενώ για την τωρινή ομάδα είπε πως ” Φέτος πιστεύω πως θα είναι μια σημαντική χρονιά για τους Δαναούς σε πολλά επίπεδα”.

Next Post

Τελευταία Νέα