Συνεχίζει με τους Δαναούς ο Γιάννης Τσίμας

Την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν με τον προπονητή Γιάννη Τσίμα , ανακοινώνει ο Α Σ Δαναοί Τρίκαλα. Ο έμπειρος τεχνικός, ήρθε στον σύλλογο των Δαναών τον περασμένο Νοέμβρη και μαζί του η ομάδα κατάφερε την ανάκαμψη και την καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ της φετινής περιόδου. Ο Γιάννης Τσίμας , έχει περάσει στο παρελθόν ως προπονητής από τις ομάδες Φαλώρεια, Ιπποκλής, Γ Σ Φαρσάλων, Α Ο Καλαμπάκας, Γ Σ Σοφάδων, Μάγοι και Α Ο Τρίκαλα.

Δήλωσε τα παρακάτω « Να ευχαριστήσω καταρχάς τους ανθρώπους των Δαναών για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και που ευελπιστώ ότι θα έχουμε ξανά και την φιλία η οποία έχει αναπτυχθεί ανάμεσά μας. Στόχοι μας  για την επόμενη σεζόν θα είναι μια καλύτερη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Να βάλουμε στην ομάδα Τρικαλινούς αθλητές  και να προωθήσουμε από την Ακαδημία 2-3 και  παιδιά που είναι ηλικιακά  έτοιμα να ανταποκριθούν στο ανδρικό πρωτάθλημα και να αναδείξουν το ταλέντο τους. Υπογραμμίζω την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής με μπροστάρη τον Τάκη Πολυγένη ,τον άνθρωπο που εμπνέει τον σεβασμό προς όλους στο Τρικαλινό μπάσκετ και δεν είναι τυχαίο ότι  η ομάδα διαθέτει φουρνιά νέων παικτών , που έρχονται από τα φυτώρια της ομάδας.

Να καταφέρει η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή όσο πιο γρήγορα , πάνω απ΄όλα να έχουμε υγεία και να ευχαριστηθούμε όλοι μας το μπάσκετ.

Μετά από αυτή την περιπέτεια με την πανδημία η οποία σταμάτησε και την αθλητική δραστηριότητα , είναι ευκαιρία όλοι μας , να δούμε διαφορετικά τα πράγματα και να χαρούμε το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα . Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν και να μην υπάρξει και πάλι αυτή η κατάσταση που ζήσαμε».

 

 

Next Post

Τελευταία Νέα