Διάκριση σε ψηφοφορία για τον Βαγγέλη Τσιάκα

Το infobasket , διοργάνωσε ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου παίκτη στην Γ Εθνική που πέρασε από τα γήπεδα της κατηγορίας. Στην 6η θέση με 562 ψήφους , είναι ο Τρικαλινός Βαγγέλης Τσιάκας, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στον Δαναό Τρικάλων  και την τελείωσε στους Δαναούς Τρικάλων.
Ο Γιώργος Μαυραγάνης ήταν ο εκλεκτός του κοινού στο poll του Infobasket . Ο παλιός παίκτης του Πειραϊκού, του Μίλωνα, του Παλαιού Φαλήρου, της Δάφνης, του Δούκα, της Νήαρ Ηστ, της Κεφαλονιάς και του Ιωνικού Ν.Φ. συγκέντρωσε 1578 από τις 10.114 ψήφους του poll, το οποίο άρχισε στις 25 Απριλίου και ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (29/4).
Ο Μαυραγάνης κέρδισε με διαφορά 272 ψήφων την 1η θέση, αφήνοντας στη 2η τον Δαμιανό Χρυσίδη (1306 ψήφοι) και στην 3η τον Βασίλη Μαυρίδη (1291 ψήφοι), σε ένα δημοψήφισμα στο οποίο κυριάρχησαν οι γκαρντ. Περιφερειακοί, άλλωστε, συμπληρώνουν και την πρώτη πεντάδα. Ο λόγος για τον Κώστα Τσέλιο (1026 ψήφοι) και τον Δημήτρη Ντισλή (637 ψήφοι).Ακολούθησε ο Βαγγέλης Τσιάκας. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Δαναό το 1993 και ολοκλήρωσε την καριέρα του στους Δαναούς το 2018. Αγωνίστηκε επίσης στον Α.Σ. Τρίκαλα, κατόπιν έπαιξε για την Αγία Παρασκευή , την Κηφισιά, τον Πανελλήνιο, το Παγκράτι, τον Ιωνικό Νικαίας και στην ομάδα του Παπάγου με μεγάλη επιτυχία.

Next Post

Τελευταία Νέα