Ξεκίνημα για Δαναούς με στόχο μια ανταγωνιστική παρουσία

Ξεκίνημα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ για την ομάδα των Δαναών Τρικάλων. Στο κλειστό της Μπάρας έγινε η πρώτη συνάντηση και πρώτη προπόνηση για τους παίκτες. Οι διοικούντες ευχήθηκαν καλή σεζόν σε όλους και άπαντες να ευχαριστηθούν  τους αγώνες.

Ο προπονητής Αλέξης Παναγιώτου τόνισε: ” Μετά από δύο χρόνια η ομάδα θα ξαναπαίξει στην πρώτη κατηγορία. Έμεινε ο βασικός κορμός της ομάδας που πήρε την άνοδο και κάναμε τέσσερις ποιοτικές προσθήκες. Αναμένονται άλλες δύο καλές μεταγραφικές ενισχύσεις. Στόχος η καλή πορεία και η προώθηση παιδιών από την ακαδημία μας. Εύχομαι υγεία για όλους και καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις Τρικαλινές ομάδες. Αναμένεται ένα δυνατό πρωτάθλημα καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και δεν υπάρχουν φαβορί”.

Από την μεριά των παικτών ο έμπειρος Κώστας Κωτούλας δήλωσε: ” Οι Δαναοί διαθέτουν καλούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες. Στόχος να καταξιωθούμε στην κατηγορία. Η γνώμη μου είναι πως έχουμε μπροστά ίσως το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών καθώς οι περισσότερες ομάδες θα είναι ισάξιες και ανταγωνιστικές”.

 

Next Post

Τελευταία Νέα